1 2 3 4 5 6 7

1

1

1

2

2

2

3

3

3

4

4

4

5

5

5

6

6

7

7

Καλώς ήρθατε

Τα Studios Paradise βρίσκονται στο παραλιακό τουριστικό χωριό Σβορωνάτα του Δήμου Λειβαθούς στη νοτιοδυτική πλευρά της Κεφαλονιάς.

Τα δωμάτια, διαμερίσματα μας στην Κεφαλονιά είναι κτισμένα σε μια υπέροχη τοποθεσία εικόνων και εκπλήξεων, στην αγκαλιά της πράσινης φύσης σε απόσταση πεντακοσίων (500) μέτρων από την παραλία Άμμες και σας καλούν σε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα της μεγαλούπολης, σε ένα ταξιδάκι στο άλμπουμ των καλλιτεχνικών φωτογραφιών και μουσικών εικόνων του Νησιού μας.

Αποτελούνται από δυο κτήρια, τα οποία διαθέτουν δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα και μεζονέτες (τετράκλινες).

Πρόκειται για μια οικογενειακή μονάδα, που έχουν κατασκεύασει και λειτουργούν μαζί με τα παιδιά τους ο Ανδρέας και η Μαγδαληνή Παπαδοπούλου.

Τα Studios Paradise λειτουργούν από το Μάιο έως τον Οκτώβριο, προσφέροντας στους επισκέπτες τους, ένα πανέμορφο και γαλήνιο περιβάλλον, ιδανικό για διακοπές, ξεκούραση και ευχάριστη διαμονή.

Μια εικόνα, έχουν πει, ότι είναι ίση με χίλιες λέξεις.

Χίλιες εικόνες της Κεφαλονιάς, είναι δύσκολο να σας πούν, τα πάντα, για την απλοχεριά της φύσης στο γεμάτο από ευχάριστα ξαφνιάσματα, νησί.
Με συντροφιά τη φροντίδα μας για υπέροχες διακοπές, αρχίστε την περιπλανησή σας, μέρα και νύχτα, στη μαγεία της Κεφαλονιάς.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΙΜΩΝ
Στα STUDIOS PARADISE διαμονή με την καλύτερη τιμή.

Γνωρίστε μας, αριθμό ενηλίκων, παιδιών καθώς και ημερομήνια άφιξης - αναχώρησης, και εμείς θα σας στείλουμε την προσφορά μας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος...

Οικολογική συνείδηση - Πράσινες διακοπές

Στα Studios Paradise έχουμε οικολογικό προσανατολισμό και περιβαλλοντολογικές ευαισθησίες. Η λειτουργία του ξενοδοχείου μας, βασίζεται σε μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον και η περιποίηση των χώρων του, γίνεται με αγνά προιόντα καθαρισμού.

Η Δ/νση, το προσωπικό καθώς και οι τουρίστες-πελάτες μας, που επιθυμούν, συμμετέχουν σε περιβαλλοντικές δράσεις και δραστηριότητες. Με αφετηρία τα Studios Paradise και στόχο την οικολογική εμπειρία οργανώνουμε περιπατικές—ποδηλατικές εκδρομές.

Επίσης συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις:

α. Καθαρισμού παραλιών
β. Ανακύκλωσης υλικών
γ. Προστασίας της θαλάσσιας χελώνας
δ. 15 λεπτα χωρίς φως
ε. Ασβέστωμα δένδρων για εντομοπροστασία κ.α

Διαμονή

Τα ξενοδοχεία Studios Paradise στην Κεφαλονιά βρίσκονται σε μια ιδιαίτερα προνομιακή θέση φυσικού περιβάλλοντος που σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες μας, αποτελούν την καλύτερη επιλογή σας για διακοπές στην Κεφαλονιά.

Πληροφορίες Δωματίων

Παραλίες Κεφαλονιάς

Πολλοί επισκέπτες προτιμούν να περνούν ατελείωτες ώρες χαλάρωσης στην πισίνα μας που τηρεί όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφαλούς κολύμβησης. Συγχρόνως έχουμε το πλεονέκτημα της σύντομης πρόσβασης σε πολύ όμορφες, οργανωμένες και ασφαλείς παραλίες με κρυστάλλινα νερά.

Παραλίες

2021 Βραβείο Booking

Βραβείο Tripadvisor

eot Studios Paradise

 

Καιρός Κεφαλλονιά

booked.net