Τοποθεσία - Πληροφορίες

Studios Paradise

Τα Studios Paradise βρίσκονται πεντακόσια (500) μέτρα από την παραλία Άμμες του χωριού Σβορωνάτων, στην νοτιοδυτική πλευρά της Κεφαλονιάς.

Ευρισκόμενοι στην παραλία Άμμες ακoλουθείτε το δρόμο που σε 1,5 χλμ. σας οδηγεί στα Σβορωνάτα.

Ενώ έχετε διανύσει περίπου τετρακόσια (400) μέτρα από την παραλία στρίβετε δεξιά στον δρόμο που σε εκατό (100) μέτρα, σας οδηγεί στα Studios Paradise.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΙΜΩΝ
Στα STUDIOS PARADISE διαμονή με την καλύτερη τιμή.

Γνωρίστε μας, αριθμό ενηλίκων, παιδιών καθως και ημερομηνια άφιξης - αναχώρησης, και εμείς θα σας στείλουμε την προσφορά μας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος...

Σβορωνάτα

Χωριό του Δήμου Λειβαθούς, σε απόσταση εννέα (9) χιλιομέτρων και νότια του Αργοστολίου. Mέσα σε περιβόλια από ελιές και πορτοκαλιές θα δείτε πανέμορφα σπίτια Κεφαλλονίτικης αρχιτεκτονικής και πορτόνια δείγματα της παλαιάς τέχνης των Κεφαλληνών σιδεράδων. Εντυπωσιάζει το επιβλητικό καμπαναριό του Αγίου Νικολάου, προστάτη των ναυτικών..
Τα Σβορωνάτα είναι ιδανικά για φυσιολάτρες που ζητούν περιπάτους στη φύση. Είναι ο τόπος του Συνταγματάρχη Σβορώνου που έδρασε το 1912-1913 στις μάχες του Ελληνικού Στρατού για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

Από τα Studios Paradise θα βρείτε:

  • Mini markets πολύ κοντά μας.
  • Πολλες ταβερνες με ελληνική κουζίνα σε απόσταση από 200 μέτρα εως 1 χιλιόμετρο.
  • Τοπική Συγκοινωνία (ΚΤΕΛ) για το Αργοστόλι σε απόσταση 300 μέτρων.
  • Ταξί αν καλέσετε οποιαδήποτε ώρα και εντός της χρονικής διάρκειας 15 λεπτών.
  • Το αεροδρόμιο σε απόσταση 2 χιλιομέτρων.
  • Την Λάσση σε απόσταση 7 χιλιομέτρων. Είναι η περιοχή με την πλούσια νυχτερινή ζωή του Νησιού. Είναι γεμάτη ζωντάνια με τα πολλά εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και μπαρ.
  • Το Αργοστόλι σε απόσταση 9 χιλιομέτρων. Είναι η πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς. Το Αργοστόλι είναι εμπορικό και διοικητικό κέντρο, με ωραία νεοκλασικά κτίρια, μια σύγχρονη πόλη με αξιόλογη ιστορική και πνευματική παράδοση.

Στο Αργοστόλι αξίζει να δείτε το Αρχαιολογικό Mουσείο, τη Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη, το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο, το θέατρο Κέφαλος. Κάντε βόλτα στο Λιθόστρωτο με τα εμπορικά καταστήματα, στην κεντρική πλατεία με το άγαλμα του ευεργέτη Π. Βαλλιάνου, στο Μνημείο των Ριζοσπαστών σύμβολο ελευθερίας, στην παραλία με τους Φοίνικες και στο λόφο Φαραώ με την πανοραμική θέα της πόλης. Στο Αργοστόλι θα βρείτε φαρμακεία καθώς και το ένα από τα δυο νοσοκομεία του Νησιού. Το άλλο είναι στο Ληξούρι.

Επίσης από τα Studios Paradise θα βρείτε:

Την Πεσάδα σε 4 χιλιόμετρα, την Μονή Αγίου Γερασίμου σε 20 χιλιόμετρα, την Σκάλα σε 31 χιλιόμετρα, την Σάμη σε 33 χιλιόμετρα, τον Πόρο σε 34 χιλιόμετρα, την Αγία Ευφημία σε 43 χιλιόμετρα, την Άσσο σε 46 χιλιόμετρα, το Φισκάρδο σε 59 χιλιόμετρα.